29. lokakuuta 2012

ruisleipää ja frappéaHän on täällä taas! 


En tiedä mistä tämä jatkuva hiljaiselo täällä blogissa oikein johtuu. Onko tämä joku ensimmäisen vuoden kriisi? Olenko oikeasti näin kiireinen ja väsynyt? Vai eikö elämässäni tapahdu mitään?


Viimeisen viikon aikana meillä on pyörinyt vieraita kuin karusellissa hevosia. Joka ilta on uutta väkeä sohvannurkassa ja pumpattavalla vieraspatjalla – ihana niin! Pitkästä aikaa nähtiin rakkaan veljen kanssa ja tavattiin kunnolla serkkuja. Uusiinkin ihmisiin olemme jo ehtineet tutustua! Erään kreikkalaisen neidon kanssa paistettiin keskiviikkona ruisleipiä ja maisteltiin karjalanpaistia ja puolukoita. Hyvin kävi kaupaksi ja vaihtarina saatiin nautiskella kunnon kreikkalaiset frappét!

Mutta miksi en oikein jaksa kirjoittaa mistään? Kuvia ei tule otettua eikä koneella jaksa istua enää töiden jälkeen. Ystävälle puhuin kahvilla, että elämän vaihetta, jolloin mikään ei huvita. Mitään uutta projektia ei oikein jaksa aloittaa ja vanhat pölyttyvät nurkissa. Olen jossain harmaassa tilassa.

Blogi on kuitenkin ollut minulle positiivinen ja mukava tapa pohtia elämää ja kertoa arkisista oivalluksistani muille. Välillä minä saatan taas kadota, mutta toivottavasti aina vain hetkeksi – ehkä olen nyt nukkunut riittävät monet päiväunet, jotta jaksan ajatella ;)  

1 kommentti: