6. huhtikuuta 2012

Keinutaan!Blogin päivittäminen vierailta koneilta ei nyt ollutkaan ihan niin helppo juttu kuin kuvittelin! Toivottavasti nyt tähtien asento ja internetyhteydet ovat sen verran suopeita minulle, että saan jotain reissukuvia ja tunnelmia välitettyä. Olemme siis Simon kanssa päässeet jo retken kolmanteen majoituskohteeseen eli porukoilleni. Täällä talo on nyt täynnä elämää! Ihanaa on olla omalla porukalla koolla ja nauttia lomapäivistä. Tänään vietetään rauhallista kotipäivää, makoillaan ja lueskellaan kirjoja ja toki pelaillaan porukassa.

Eilen ajeltiin mummulasta kiikkustuoli takapenkillä kohti Pohjanmaata. Olo oli kovin kiitollinen. Saatiin taas viettää hienot päivät isovanhempien ja sukulaisten kanssa mummulassa. Tutussa tuvassa juteltiin maailman menosta, torin kummallisista uusista katoksista ja päivitettiin kuulumisia. Siinä sivussa muisteltiin paljon menneitä. Kuulin taas monia ennen kuulemattomia tarinoita ja opin uuttakin istuessani samassa pöydässä isovanhempieni kanssa. Kaikesta tästä en voi olla kuin kiitollinen.

Sain Papalta keinutuolin. Se on tehty minulle silloin, kun olen ollut aivan pieni odottamaan sitä aikaa, kun olen omillani ja kodissa, johon keinu mahtuu. Nyt me Simo kanssa otettiin tuoli kyytiin. Pappa oli kirjoittanut kauniit sanat keinutuolin pohjaan ja merkinnyt luovutuspäivämääräksi 3.4.2012. Kiitos, se on aivan täydellinen!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Monta kivaa kuvaa jäi vielä käyttämättäkin. Oli tosi ihania päiviä seikkailla pihalla ja kuvailla vanhoja nurkkia :) Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin!

   Poista
 2. Miten kaunis keinutuoli ja kaunis ajatus papaltasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mummu oli tehnyt meille tuon ihanan liinan keinutuoliin! Ollaan kyllä niin innoissamme tuosta uudesta huonekalusta :)

   Poista
 3. Onpa mahtava lahja! Keinutuolit ovat muutenkin ihania, mutta tuolla tuolilla on aivan oma arvonsa. :)

  Sulla on muuten tosi kiva blogi! Mukava on seurailla sun kuulumisia tämän välityksellä. :)

  t. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aija kommentista! Mukavaa kuulla, että käyt täällä lukemassa kuulumisia :) Ihanaa pääsiäisen aikaa teidän perheelle!

   Poista
 4. Tutun näköisiä kuvia...taidan tunnistaa kaikki paikat. :)
  Oikein hyvää pääsiäistä kaikille.

  Leena

  VastaaPoista