5. tammikuuta 2014

jopas joutui aika!


Kamalan pitkä joululoma täältä tuli pidettyä. Minua ovat pitäneet kiireisinä poika (jonka unet seilaavat eessun taassun, jonka maha on vihoitellut ja jonka kiinteisiin totuttelu on sujunut vaihtelevasti..) ja lomailu (olen nukkunut valtavasti, ottanut rennosti ja etsinyt sisäistä tsempparia, jonka voimin saisin hommat taas käyntiin). Uusi vuosi on alkanut siis hitaasti mutta varmasti.

(Uuden) Vuoden suurimmat uutiset ovatkin urheilu-uutisia: poika on oppinut pyörähtämään kumpaankin suuntaan ja minä olen päättänyt aloittaa juoksemisen. No, nyt se on sanottu täällä, joten pakko sinne ensimmäiselle lenkille on lähteä.. Pojan pyörimistä on ihmetelty nyt joka päivä. Uuden oppiminen on niin mahtavaa! Poikani innoittamana olenkin päättänyt kaivaa lenkkarit kaapista ja pistää hösseliksi metsäpoluilla. Onpahan siinä muillakin sitten ihmettelemistä.

Lyhyesti voin kerrata oman juoksuhistoriani: kahdesti olen juossut cooperin testin, kerran osallistunut ystävän pakottamana piirinmestaruuskisoihin, kun eivät olisi saaneet joukkuetta muuten kasaan (matka oli 4*200m, ja eipä muuten pyydetty enää toiste..) ja muistini mukaan ainakin kerran olen juossut viisi kilometriä putkeen. Että näin. Ihan en keväällä ajatellut vielä lähteä maratonille..

Muita uuden vuoden lupauksia ovat lihaton- ja karkiton tammikuu. Loistavia lupauksia minusta: lihaa syön normaalisti ehkä kahdesti viikossa ja karkkilakko petti heti, kun kummitädin postipaketista löytyi m&m-rakeita.. huh. Ehkä tämä vielä tästä..


Piristyksenä ihania joulukuvia! Odotan jo ensi joulua. Onneksi välissä on pääsiäinen ja kesä, muuten saattaisi odottaminen muodostua liiankin tuskalliseksi. :) Meillä oli ihana perhejoulu – pojan ensimmäinen! Oltiin rauhassa vanhempieni luona, syötiin hyvin, avattiin muutamat paketit ja iloittiin yhteisestä ajasta. Erityisen ihanaa oli se, että pappa innokkaasti jaksoi työntää rattaita ja mummu leikittää poikaa. Saatiin vähän levätä ja oikaista sohvalle. Ja kun kerran oli oikein aikaa, minä kirjoitin listan kaikesta, mistä tänne haluaisin kirjoittaa. Lupaan purkaa sitä rauhalliseen tahtiin koko vuoden ;) Tässäpä mitä mainioin uuden vuoden lupaus pidettäväksi!


7 kommenttia:

 1. Mulla on paljon useempia mielikuvia sun juoksemisesta. Tosin en ollu koskaan mukana, niin enhän mä tiedä, mitä lenkeillä oikeesti tapahtui ;)
  M hallitsee ilmeet kameran edessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojalla on kyllä ilme jokaiseen tilanteeseen! :) Ja kiitos, kun muistutit, että on sitä ennenkin yritetty kirmata ;)

   Poista
 2. Täältäkin kannustus juoksuharrastukselle! Ihanalta näyttää teidän joulu. Kiva kun palasit taajuuksille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitusen se oli tahmeaa palata, mutta kyllä tämä taas tästä. Kiitos kannustuksesta! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia. Olette kaikki niin valokuvauksellisia - eno ja M - kuva on ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eno ja Poika ovat ihan parhaat kaverit! :) Ihania kumpikin!

   Poista
 4. Kylläpä kuvissa on hieno tunnelma !

  Pappakin tällä kertaa melkein hymyilee .
  Ja M suorastaan säteilee enon kainalossa

  Isä

  VastaaPoista