15. tammikuuta 2014

Rimakauhua


Hei,

Meillä on nyt seitsemän kuukautinen poika! Ihan käsittämätöntä. Mielelläni kirjoittaisin teille enemmänkin kuulumisista, alkuviikon fysioterapiasta (oli mahtavaa!), vanhoista uudelleen aktivoiduista harrastuksista, oivalluksista ja elämästä yleensäkkin, mutta..

Minuun on iskenyt rimakauhu. Pitkät hiljaisuudet täällä blogin puolella eivät ole tehneet minulle erityisen hyvää. Tai siis en enää uskalla julkaista mitään, kirjoittaminen tökkii ja kuviin ei tunnu riittävän inspiraatiota (eikä, kiitos tammikuun, myöskään valoa..).

Olenkin päättänyt aloittaa uuden linjan. Julkaisen ainakin yhden kuvan aina silloin tällöin. Ja lupaan kirjoittaa ainakin jonkinlaisen kuvatekstin. (Toivon salaa, että kuvateksteistä syntyisi pikkuhiljaa ajatusten virta ja vaikka joku oikea tekstikin. Kuten huomaatte, näihin sulkuihin tätä tausta-ajatus kyllä näyttää puskevan.. Sama käy usein, kun avaan suuni: pääasia unohtuu, kun sivupolut ovat niin mielenkiintoisia.)

Mutta viikon kuulumisia. Niitä kameran muistilta löytyneitä. Meillä on tehty pikkuhiljaa suurempaa siivousta kotiin (makkarissa edelleen kuitenkin kuolleen kasvin raato ja puolen sentin pölykerros), köllitty lattialla ja harrastettu vatsajumppaa sekä nautittu yhteisestä arkisesta ajasta iloisen pojan kanssa.


Terkkuja ja PALATAAN! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti