4. kesäkuuta 2013

pari Marikangasta
Kuume keli vie veronsa. Mukavasti lämmittävän läppärin vieressä ei huvita viettää yhtään ylimääräistä hetkeä. Jotain täällä päässä kuitenkin surraa, meinaan ompelusuunnitelmia! Olen etsinyt jotain kivaa kangasta yhteen vauvaprojektiin, mutta mistään ei tunnu löytyvän riittävän selkeitä, aikaa kestäviä ja värikkäitä kuoseja. Niin, ei mistään muualta kuin Marimekosta. Toivon, että kirpparien kangaslaarit vielä minut pelastaisivat näiltä metrihinnoilta… 

Mutta eikös vaan olekin ihania! Saatiin ystäviltä vauvansängyn mukana myös reunapehmuste, jota ajattelin tuunata vielä vähän. Herkkä vaaleanpunainen väri on ehkä kuitenkin lopulta vähän liian hempeä omaan makuuni ja kun ei sitä sukupuoltakaan vielä tiedetä… Tummat värit voisivat ehkä myös vähän pienentää isoa sänkyä enemmän pesän oloiseksi koloseksi. 

Kuvat kankaista lainattu Marimekon nettisivuiltaKatsotaan miten projektin käy :) Kangasvinkkejä voi laittaa myös tulemaan!

4 kommenttia:

 1. Tuolla on ihania kankaita: http://kauppa.ompelunihanuus.fi/category/6/puuvilla! Tosin aika arvokkaita monet niistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitää pyörähtää kurkkimassa :)

   Poista
 2. Itse pidän kovasti tästä Finlaysonin oma-perhe -kuosista, joka on myös marikankaita jonkin verran edullisempi: http://www.finlayson.fi/tuote/51322-4625-01-20/Oma%20perhe%20-paksumpi%20puuvillakangas?openGroup=975#.Ua4QPdio1bQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajunnutkaan, että sitä saa ostettua metritavarana! Suosittelin just kans samaa kuosia Lauralle :)

   Poista