12. kesäkuuta 2013

Kesä ja kirpparitLomalainen on ollut niin ”kiireinen”, että en ole ehtinyt tänne kuulumisia päivitellä. Vai johtuuko hiljaisuus kenties siitä, että mitään ei ole tapahtunut? ;) 

Viimeisten päivien aikana on puuhattu kaikkea pientä mukavaa: katsottu elokuvia, juotu kahveja, kierretty kirppareilla, lueskeltu ja vain pötkötelty. Päivät ovat hujahtaneet ohi tosi nopeasti. Välillä toki odottavan aika käy pitkäksi, mutta yritän kehittää niihin hetkiin jotain mukavaa pientä tekemistä. Onneksi tälle loppuviikolle on luvassa myös mukavaa puuhaa.

En tiedä oletteko muualla huomanneet kirppareille saapuneen kesätunnelman, mutta meillä täällä tuntuu yksi sun toinen paikka olevan vähän käymistilassa. Joko pöydät ovat tyhjillään opiskelijoiden lähdettyä kaupungista ja lomalaisten siirryttyä viettämään mökkielämää tai sitten olen ollut liikkeellä vain vähän huonoon aikaan. Yhtä satukirjaa ja parvekemattoja lukuun ottamatta en ole löytänyt kierroksilta mitään. Ehkä pitäisi satsata enemmän kesätapahtumien yhteydessä oleviin kirppareihin ja vanhantavaran päiviin, joihin usein lähdetään myymään kesäfiiliksellä ilman sen suurempaa suunnittelua, myyntipaikkojen varailua ja tavaroiden hinnoittelua. 

Oma kirpparihaukan listani näyttää seuraavalta:

-          erilaisia puuvillakankaita vauvajuttuhin
-          (mummola henkisiä) koristetyynynpäällisiä sekä parvekkeelle että sisälle
-          rentoja kesämekkoja
-          mukavat (nahkaiset) kesäkengät
-          vaunun sadesuoja
-          kakkospäiväpeitto vierashuoneeseen  

Listan kanssa kiertely kirpparilla on kyllä vähän ongelmallista, sillä usein minulla tahtoo silmä jumiutua etsimään puuttuvia juttuja eikä niitä varsinaisia kirpparilöytöjä huomaa lainkaan. No, toivotaan, että ennen syksyä listaa on saatu vähän päivitettyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti