27. tammikuuta 2013

Viikonloppu ja viisikymppisetSunnuntai-iltaisin yleensä alan jo valmistautua tulevaan viikkoon. Voimia on kerätty rauhassa muutama päivä ja niillä jaksaa taas lähteä pakertamaan koululle hommia. Tänä viikonloppuna meillä on ollut niin paljon menoja ja hulinaa, että voisin aivan hyvin jäädä vielä yhdeksi päiväksi kotiin vain nukkumaan. ”Tavalliselle” ihmiselle myöhään venähtänyt perjantai-ilta ystävien luona, lauantai iltapäivän nopsa kierros kaupungilla ja yhdet 50-vuotisjuhlat olisivat varmasti vielä ihan normaalia viikonloppuohjelmaa, mutta minä olen kertakaikkisen uupunut kaikesta menemisestä. Tänään jaksoin vaivoin salille ja nukahdin ”päiväunille” kuudelta. 

Mutta kerrassaan hurjan mukava viikonloppu on ollut, vaikkakin raskas. Elämäni ensimmäiset viisikymppiset olivat menestys: huolella suunniteltua ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavia ihmisiä sekä rentoa tunnelmaa vain riitti ja riitti! Ihanaa oli nähdä, että elämä ei lopu siihen, kun täytetään 30 ;) 

Hieman stressaavaa oli kyllä pohtia syntymäpäiväillan asua. Keskivartalon uudelleen muotoutuminen asetti vaatevalinnoille omat rajansa, samoin jatkojen juhlapaikka, jossa normaalisti miesporukka lähinnä virittelee ja rassailee ajopelejään. Vanha alesta ostettu juhlamekko, joka on palvellut jo monissa häissä, taipui vyön uudelleen asettelulla vielä näihinkin juhliin. Jakkuna ihana puhvihihainen kirpparilöytö, jota tulee käytettyä liian harvoin. Lauantaina satuin vielä löytämään aivan ihanat nahkasaappaat -70% lapulla siitä mukavasta pienestä kenkäliikkeestä, josta saa jopa palvelua. Asu oli lopulta oikea nappivalinta. 

Toivottavasti huominen on minulle armollinen kaikessa maanantaisuudessaan. :)

7 kommenttia: