2. syyskuuta 2012

olotilaa


 
 
Edellisessä kodissamme oli yksi makkari ja hervoton olohuone, jota yritettiin käyttää sekä työhuoneena, olohuoneena että vieraiden majoitustilana. Onneksi nyt meillä on oma soppi tietokoneelle ja vieraille. Meidän makuuhuone on asunnon pienin huone, johon siis mahtuu vain sänky ja pieni yöpöytä. Ja kuin yhdestä suusta totesimme tänään Simon kanssa, että pieni makuuhuone on meille täydellinen – sinne ei mahdu kantamaan liikaa tavaraa! Ja koska meillä on vielä hyvin vähän laskutilaa millekään asioille asunnossa, ovat ikkunalaudat ahkerassa käytössä.

Verhot ovat kaikkialla kaksikymmentä senttiä liian pitkät ja pistorasiat oudoissa paikoissa. Olohuoneesta puuttuu vielä kirjahylly ja muutenkin tavarat vähän hakevat paikkaansa. En tiedä jääkö vanhan puulaatikko sohvapöydäksi tai mihin tätä uusi keinuvanhus lopullisesti asetetaan. Papan tekemän täydellisen keinutuolin kaveriksi pelastimme tämän vähän rikkinäisen vanhuksen alkukesästä. Vähän se tarvitsisi huoltoa ja rauhallista keinuttelua.

Ai, että missäs sitten papan keinutuoli on? Parhaalla paikalla tietenkin! Se on niin mukava, että keksimme sille heti loistavan paikan: Se on meidän tietokonetuolimme!! Voitte vaan kuvitella miten mukavaa on keinutella kiikussa samalla kun katsotaan leffaa, ja langattoman näppiksen kanssa blogaaminenkin sujuu loistavasti ;)

6 kommenttia:

 1. Kyllä nyt ahkeria blogin lukijoita hemmotellaan oikein kunnolla sisustuskuvilla! :) Kaikki näyttää ihanalle! Mun mielestä vanha laatikko olkkarinpöytänä on ihan superi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se pöytä olis muuten varmaan tosi hyvä, mut kaipaa vähän käsittelyä.. ainakaan ketään pieniä vieraita ei uskalla päästää kovin lähelle, on sen verran vielä tikkuinen tapaus :)

   Poista
 2. Joo, älkää vaan hankkiko mitään tylsää sohvapöytää. Toi laatikko on oikein kiva! :) Ja sopii sitäpaitsi ajatuksellisesti yhteen ruokapöydän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä me sit pidetään sen tossa! Sä kuitenkin olet päässyt jo käytännössäkin sitä testaamaan ja havaitsemaan sen "toimivaksi" ;)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköinen koti <3 Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kohta päästään taas teidänkin kotia ihastelemaan :)

   Poista