4. syyskuuta 2012

Ruusut ja prillit


Voi miten hauska päivä takana! Paljon pieniä mukavia sattumuksia ja hyvää tuulta. Onneksi tällaisiakin päiviä välillä!

No, toisaalta viime viikonlopun jälkeen ei paljon kurjia päiviä voi ollakaan! Perjantaina matkattiin junalla Helsinkiin ja bongattiin ravintolavaunusta edellisen viikonlopun mökkiväki. Siinä ehdittiin turinoida mukavasti muutama tunti ja vaihtaa viikon kuulumiset. Tästä lähtien täytyy aina käydä tarkistamassa Joensuu-Helsinki välillä tuo tarjoiluosasta, sillä jo toistamiseen ”aivan sattumalta” tämän nelikon kiskot kohtasivat siellä.
Helsingissä me maalaiset onnistuimme jopa paikallisliikennettä käyttäen pääsemään perille majapaikkaamme. Kiitos S&H ihanasta houstauksesta! Koti oli kaunis ja valoisa – aivan nuoren parin näköinen. Tuliaisina veimme heille chili-toffee–makusiirappia. Kahvin kanssa toimi kyllä loistavasti!

Lauantaina tehtiin pieni kirpparipyrähdys ja valmistauduttiin juhliin. Keli oli hieman kurja, mutta sekös olisi juhlivaa kansaa haitannut! Ruoka oli aivan uskomatonta. Siis aivan käsittämättömän hyvää. Voitte kurkkia mitä kaikkea ihanaa ja ihmeellistä saimme pöydistä poimia vatsoihimme. Pöytäseura oli loistavaa ja puheet hienoja! Harmillista, että en tajunnut missään kohtaa iltaa pyytää Simoa ottamaan kuvaa koko asustani. Uusi kirpparilöytöni, musta puhvihihainen jakku, jäi nyt esittelemättä. Mutta kuten huomaatte, olen senkin edestä esitellyt illan kehys- ja viiksimuotia.. Valitettavasti hienoja ryhmäkuvia, kuvia morsiusparista ja juhlivasta kansasta, saatikka sitten heidän viiksimuodistaan, en oikein uskalla luvatta laittaa. Rohkeat ilmoittautukaa – voin tehdä vielä erillisen kuvakoosteen teemalla ”prillit ja rusetit”. ;)


Ihanaa oli! Kiitos M&T <3

Ainiin, ja koska kaksi teologi oli taas matkalla, täytyi saada se reissun kirkkokin bongattua.  Uskotteko, jos sanon, että tuolla oli hiljaista. Ja kaikki näytti siltä kuin olisin ollut meren pohjassa ja katsellut yllä leijuvaa valasta tai venettä. Puu tuntui hyvältä väsynyttä kättä vasten.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti