12. syyskuuta 2012

päiväkahviahdistus ja munkkitee


Viime päivät ovat hujahtaneet tunteja suunnitellen. Niin, olen taas sijaisena. Mutta en valita, vaikka välillä väsyttää ja kiukuttaa. Gradu valmistuu sitten tämän urakan jälkeen, ja töitä pitää tehdä silloin kun niitä on. Oppilaat ovat (useimmiten) ihania ja työkaverit huippuja! Ainoa todellinen ja suuri miinus tässä hommassa on se, että päiväkahville ei tahdo ehtiä omien kaverien kanssa lainkaan! Se kahvikuppi omassa tutussa pöydässä omien ihmisten kanssa on kuulkaas vain hyvin tärkeä osa elämää, arkea, opiskelua ja ystävyyttä. Että niin. Onneksi aivan kohta ollaan ihan kaikki kasassa taas hetki <3

Mutta siis tervetuloa työskentely keskukseeni! Meillä täällä idässä on ollut aivan ihastuttavat kelit tällä viikolla, joten työpistekin siirtyi eilen auringossa kylpevään olohuoneeseen. Kuppiin hautumaan kreikkalaista ”munkkiteetä” Athokselta ja soittimesta soimaan reipasta iltapäiväjamittelua – kyllä tunteja syntyy. Simo meillä enemmän on tämän erikoisen teen perään. Sillä on kuulemma tutkittu olevan kymmeniä eri terveysvaikutuksia. Ja meillä nyt menee mikä vain kreikkalainen kaupaksi ;) Aamutv:kin on meillä nykyisin vaihdettu kreikkalaiseen. Minä ymmärrän aamun otsikoista ehkä joka kymmenennen, mutta kukapas ei haluaisi aloittaa päiväänsä giorgoksien seurassa!

Nyt iltateet kuppiin ja petiin! καληνύχτα

Teestä lisätietoja voi etsiä käyttämällä hakusanoja ”kreikkalainen vuoristotee” tai ”τσαι του βουνου”.

2 kommenttia:

 1. Mullakin total-päiväkahviahdistus! Tilanne on nyt tosi paha, koska sijaisuuksien lisäksi oon vielä flunssassa. Kaikki pelkää tartuntaa, joten sosiaaliset kontaktit on melko vähissä. Pete on onneksi kärsivällisenä kuunnellut kaikki mun opekokemukset.

  IHANA nähdä pian ja päästä kunnolla avautumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pete parka :D Meillä on nyt se ongalma, että kummallakin on niin paljon omia päivän "ope"kuulumisia, että ei oikein tahdo aina aika riittää.. ;) Onneksi ehdittiin tänään nähdä M:n ja H:n kanssa hetki kahvilla - helpotti vähän!

   Poista