25. syyskuuta 2012

Viikonlopun resepti


Enpä paljon ole tänne ehtinyt. Elämä pyörii nyt aika pitkälti töiden ympärillä. Näin vielä muutaman viikon, mutta sitten pitäisi helpottaa.  Ihanaa on ollut, mutta muulle elämälle ei oikein tahdo riittää aikaa. Harmittaa kovasti, että syksy tuntuu hiipivän ohitseni hiljaa ja mitään sanomatta. Kirpeät aamut, pimeät ja tunnelmalliset syysillat ja rennot viikonloput odottavat syksyintoilijaansa.

Onneksi viikonloppuna ystävät kävivät herättelemässä minua horroksestani. Istuttiin pitkiä iltoja sohvannurkkiin hautautuneina, juotiin muutama lasi viiniä ja monta kuppia kahvia, kierrettiin kirppareita, syötiin hyvin ja ennen kaikkea ladattiin akkuja. Ei voi olla mitään parempaa! Ovi kävi ja porukka vaihtui, mutta rento ja lämmin fiilis pysyi koko viikonlopun. Kiitos teille ystävät! <3

Rentoutuneen mielen lisäksi viikonloppu jätti jälkeensä matkakuumeen (voi Rooma!), valmiin palapelin, nyyhkyleffainnostuksen ja kasan uusia reseptejä.

Mistä on täydellinen viikonloppu tehty? Palapeleistä, uusista rytmeistä, vanhoista ystävistä, liikutuksen kyynelistä ja … Roomasta. ;)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti