16. syyskuuta 2012

Yksi maha ja monta ystävääTerveisiä Tampereelta! Perjantaina töiden jälkeen hypättiin junaan ja tänään alkuillasta palattiin mahan ihastelureissulta. Ihan maailman ihanin mahahan se siellä oli! Odotetaan jo kovasti, että päästään tutustumaan myös sieltä kohta putkahtavaan uuteen ihmiseenkin, mutta tällä kerralla siis ”jouduimme tyytymään” vain vanhojen tuttujen seuraan. :)
Joskus on parasta vaan kiireen keskellä pakata laukut ja lähteä reissuun. Töitä ehti hyvin tehdä junassakin ja ajatukset saivat levätä vieraassa ympäristössä ja touhun keskellä. Onneksi maltettiin ihan vain rentoillakin! Perjantaina retkieväät haettiin muuten Pieksämäen kulttigrillistä, jonka saniteettitila on kaiketi maailman pienin Elvis-museo. Vaikuttavaa. Vessapaperi toki oli loppu, mutta kukapa sitä tuollaisessa paikassa tarpeitaan olisikaan tehnyt…
Viikonlopun ohjelmassa oli vähän kahvittelua, Tampereeseen tutustumista, kirpputoreja (Komediateatterin kirppikseltä teimme oikein löytöjä!), saunomista ja hyvää ruokaa. Kaalilaatikon ohje täytyy saada ehdottomasti itselle ja Yle teeman vauvadokkaria mainostan kyllä ihan kaikille! Tänään rauhallisen aamiaisen ja loistavien keskusteluje siivittäminä kirmasimme asemalle tapaamaan vielä yhtä ystävää ennen junan lähtöä. Paljon ihanaa ehdittiin siis tänä viikonloppunakin tehdä! Seuraavaa jo odotellessa ;)

Ystävistä, kaalilaatikosta ja maailman vauvoista on parhaat viikonloput tehty!

1 kommentti:

  1. Ihana viikonloppu oli :) Me niin teistä tykätään ;) Arvaa mitä, uusi luukku ottaa ihan just tuulta purjeisiinsa, voitko uskoa?! :D Pohja on surkea, mutta voihan sitä sit luoda pian taas nahkansa.

    VastaaPoista