4. elokuuta 2012

kajuutta ja kolme huonetta


Uusi asunto on nyt täytetty huonekaluvarastosta löytyneillä tavaroilla ja pahvilaatikoilla. Kantaessani tavaroita muuttoautoon, muuttoautosta hissiin ja hissistä asuntoon ehdin moneen kertaan pohtia kysymystä ”Kenen nämä kaikki tavarat oikein ovat?”. Me ollaan asuttu nyt kaksi kuukautta Simon kanssa tavaramäärällä, joka mahtui yhteen henkilöautoon. Tuosta määrästä ollaan käytetty arviolta yhtä kolmasosaa. Mitä ihmettä me tehdään kaikilla niillä tavaroilla, jotka ovat kesän majailleet varastossa muovipusseihin ja pahvilaatikkoihin kasattuina? Myös monta ”SANNAN vaatteita” laatikkoa löysi tiensä uuteen osoitteeseen, eikä minulla ole mitään ymmärrystä siitä, mitä vaatteita noissa laatikoissa mahtaa olla.. Mutta tavaroita mielenkiintoisempi on kyllä se uusi koti! Kannatti uskaltaa ottaa sika säkissä :) 

Koti on tosi kiva ja kovin outo! Sopii meille! En tietenkään tajunnut ottaa ainuttakaan kuvaa, jossa olohuone, kylpyhuone tai parveke näkyisivät kunnolla, mutta ehkä nämä auttavat kiinnostuneimpia lukijoita hahmottamaan edes pienen palan uutta kotia. Toinen makkari on TOSI pieni, mutta sänky sinne varmasti mahtuu kyllä, olohuone-keittiö-eteinen ei ole lainkaan niin kamala kuin kuvittelin, mutta keittiön PYÖREÄ ikkuna on kyllä valtava.. täytyy keksi jotain. :) Mutta hyvä siitä tulee! Simo jo intoili, että saadaan kaikki mummun matot mahtumaan nyt hyvin lattioille. Reilun kahden viikon päästä päästään sitten siihen karmeimpaan hommaan eli purkamiseen. 
Me jatketaan nyt juhlintaa ihanien ystävien häissä! Palataan myöhemmin näihin tunnelmiinkin :)  

6 kommenttia:

 1. Kiva ikkuna ! Mummu on kyllä taitava, mutta mitä sitä laittaa pyöreänä ikkunaan ?
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkuna on kyllä haastava.. Varsinkin, kun siinä yllä ei mene mitään tankoa, ei koukkuja eikä muutakaan mihinkä saa mitään viritettyä.. Vinkkejä otetaan vastaan ;)

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalta! En malta odottaa et pääsen livenä tsekkaamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovimatot on aina niin pop ;) Meille saa tulla milloin vain!! <3

   Poista
 3. Hauskalta näyttää tuo ikkuna! Sulle on "haaste" mun blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Tartun siihen ihan pikimiten :)

   Poista