2. elokuuta 2012

työnäkyjä


Mikä sinusta piti tulla isona? Minä olin tosi pieni, kun ilmoitin kotona haluavani sosiaalikasvattajaksi. Tarkkana tyttönä tiesin jo mitä moisella tutkinnolla haluaisin tehdä – ryhtyisin lastenkodinjohtajaksi ja perustaisin Afrikan orvoille hyvän kodin. No, kyseistä tutkintoa ei aikoihin ole enää ollut, joten uudet urat odottavat minuakin… Tänä kesänä olen taas joutunut moneen otteeseen pohtimaan sitä mistä oma paikka ja työ löytyvät.  Katsellaankatsellaan.
Mitäs tuumaatte, olisiko minusta luontokuvaajaksi? Tässä mitä loistavin ensimmäinen kuvasarja portfoliooni: pääskysten lentoa vuokrakattojen yllä. Jos oikein tarkasti katsotte (ja klikkaatte kuvat suuremmiksi) voitte löytää linnutkin :D Ehkä tässä teitä, ja ennen kaikkea itseäni, yritän muistuttaa, että kesä alkaa olla taas ohi ja paluu gradun ääreen on väistämätön.. Toivottavasti siitä ei riitä minulle loppuelämäksi työtä! ;)

4 kommenttia:

 1. Mä olen erittäin vakuuttunut siitä, että susta tulee huippu uskonnonopettaja! Ja ihan pikkuisen tunnen ylpeyttäkin alavalinnasta ;) p.s. Miten eka muuttokuormareissu meni ja miltä uusi koti tuntui?

  VastaaPoista
 2. Onhan sulla kyllä lusikkasi mukana vartta myöten tässä sopassa ;) Muuttokuortan kanssa meni loistavasti! Jätettiin sinne valtavat vuoret tavaraa, jota sitten ruvetaan perkaamaan myöhemmin elokuulla. Ja koti oli ihana <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Tuskin maltan odottaa, että näen sen :)

  VastaaPoista