12. elokuuta 2012

Lyhyen paluu?Käytiin jo viikolla katsomassa Simon kanssa uusin Batman. Oli loistava! Kuten jo eilen mainitsinkin, nämä elokuvat ovat saaneet minut ymmärtämään jotain myös toimintaelokuvista. Mutta mitä muuta voitaisiinkaan odottaa, kun samaan leffaan on yhdistetty sopivasti toimintaa, jännitystä, draamaan ja loistavia näyttelijöitä. Juoni piti tälläkin kerralla otteessaan aivan viime minuuteille asti. Oijoijoi, ja mitä vielä seuraakaan!! Robin, ikisuosikkini, sinua odotetaan jo!

Tiedättekö, mikä oli se kirsikka kakun päällä? Anne Hathaway. Kissanaisena aivan upea. Pahiksen rooliakin oli sitten vuoden 92 tuunattu vähemmän kissanruuan tuoksuiseksi, ja hieman herkkis Anne sopi pehmittämään kuvaa lisää. Neidin korvat eivät suinkaan olleet ne, jotka ovat pyörineet unissani viime aikoina, vaan tämä tukka..

Olen edelleen hiuskriisin kourissa. Ei tässä varmaan auta muu, kun marssia kampaajalle ja lyhentää kuontaloa kunnolla. Tässä lyhyet suosikkini Anne, Michelle ja Keira. <3

2 kommenttia:

  1. Ritarin paluu edelleen itsellä näkemättä, mutta sen vaan tulin kertomaan, että olen kyllä aina tykännyt sun lyhyistä tukkatyyleistä. Anna mennä! Saksia kohti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tänä aamuna taas heräsin siihen outoon ajatukseen, joka kuiskailee korvaan "sinulla on liian iso nenä ja kulmikas pää". Mutta kun onhan mulla ennenkin lyhyt ollut, eikä kukaan koskaan silloin valittanut neliöpäästäni! Ehkä todella sinun rohkaisemanasi kävelen Joenkaupungissa heti kampaajan tuoliin :) PS. Minä taas suosittelen sinua ehdottomasti kävelemään leffaan! ;)

      Poista