29. elokuuta 2012

Täällä taas!


Toivottavasti tämän blogin hetkellinen hiljaiselo olisi nyt tässä. Viime päivät ja viikot ollaan vain järjestelty pahvilaatikoita ja suhattu ympäri Suomea.. niin, no vain ja vain.. Aika työltä tällainen muuttaminen ja säätäminen on kyllä tuntunut – onneksi viimeisiin viikkoihin on mahtunut myös monta loistavaa reissua, uusia ja vanhoja rakkaita ihmisiä ja uuden opettelua. Tervetuloa tutkailemaan mitä meillä on puuhattu!
Lappeenranta jätettiin lopullisesti taakse 19.päivä. Kesähommat ovat nyt purkissa ja on aika suunnata nenää kohti uutta ja vanhaa: gradun pariin palaan toivottavasti jo nyt alkuviikosta, oman elämän tutut rutiinit kaivellaan esiin pahvilaatikoista, mutta muuten tässä syksyssä onkin paljon uutta ihmeteltävää. Uusi koti on ihana, mutta sopeutumista uudet nurkat vaativat. Simo aloittaa myös uudet (mielenkiintoiset) opinnot nyt syksyllä. Niin ja oman tyttöporukka täällä on supistunut entisestään – meitä on enää viimeiset kaksi sisupussia päiväkahvipöydässä! Että tällaista. Lappeenrantaa tulee kova ikävä, mutta omat nurkat täällä ”pohjoisessa” ovat kuitenkin ne OMAT.

Muutto on ollut yllättävän raskas. Me tehtiin käytännössä muutto monessa pienessä erässä, mikä entisestään varmasti lisäsi elämän levällään olon tuskaa. Vieläkin olohuoneen nurkassa on kasa pahvilaatikoita ja työhuone on aivan vaiheessa, mutta muuten koti on jo suht kodin näköinen. Keittiönpöytä olemme saaneet jo valmiiksi, mutta kirjahylly makaa vielä seinää vasten paloina. Pikkuhiljaa tässä edetään. Toivottavasti tilanne ei jää tällaiseksi kovin pitkäksi aikaa.. Keskeneräisyys näissä hommissa, kun tuppaa jäämään pysyväksi sisustusratkaisuksi…

Kaiken hässäkän keskellä olemme ehtineet onneksi nauttia myös loistavasta seurasta. Ensimmäinen ja ehdottomasti rakkain kämppikseni tuli pyörähtämään täällä Joenkaupungissa. Juotiin litratolkulla teetä, jutusteltiin mukavia ja järjestettiin mm. pätkä kirjahyllyä – väriteemalla. Parasta tällaisissa ystävissä on se, että heidät voi kutsua kylään myös pahvilaatikoiden keskelle. Tässäkin tapauksessa kahden vuoden yhteiselo pienessä solussa on karistanut turhat krumeluurit ja sipistelyn ystävyydestä. Ollaan rehellisesti juuri sellaisia kuin ollaan <3

Lisää kuulumisia luvassa myöhemmin!

5 kommenttia:

 1. <3

  Onko keittiönpöytä jo ihan lopullisesti valmis tarkkaan laskettuine jalkoineen?! Kai siitäkin sitten tulee kuva :)

  Hmm, kyllä toi Pieni taidekirja rikkoo harmonian. Poistitko sen jo hankalien kasaan? Ehkä ne vois kaikki laittaa yhdessä jonnekin niin saisivat vertaistukea hylkäyskokemuksesta selviämiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Liisa - se pöytä on valmis!! Ja kuva tulee heti, kun ehdin. Kyllä kannatti laskea huolella ;)

   Pieni taidekirja on vielä paikallaan. Ehkä se muistuttaa meitä siitä, että jokainen on joskus se porukan outolintu. Tärkeä kuitenkin juuri sellaisena. Löysin tänään hienon oivalluksen netin kätköistä: "I am not weird. I am limited edition." Sopinee sekä tähän hylkiökirjaan että moneen muuhun. :)

   Poista
  2. Jee, hyvä Simo! Osui siis sinit, cosinit ja tangentitkin kohdilleen :)

   Ja on toki tervettä muistaa, että kaiken ei tarvitse olla aina tasapäistä massaa. Pohjimmiltaan siitä erilaisestakin löytyy jotain, mikä yhdistää sen muihin :) Nyt tuli melkein surku niitä hylättyjä. Ne sentään rohkeesti ovat värikäitä persoonia. Lopultahan normaalia on vain epänormaalius ;)

   Poista
 2. Ihana kun olet palannut blogimaailmaan! Saa aina silloin tällöin nähdä palasia teidän arjesta, kun nyt ollaan ihan liian kaukana. :( Koti näyttää suloiselta ja jo näiden kuvien perusteella, teidän näköiseltä! Ei olis enää monta viikkoa kun nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla minäkin käyn kurkkimassa teidän puuhailuja. Ja onneksi ei ole enää tosiaankaan kauaa niin mekin nähdään - ihanaa! Pistän tulemaan vielä parempia kuvia todellista tilannekatsausta jahka ehdin. :)

   Poista