1. heinäkuuta 2012

Piirakoiden kunkku!


Se olisi ystävät sitten heinäkuu! Lappeenrannassa paistaa aurinko mittari on mukavissa lukemissa. Ehkä suuntaan pyörän kanssa jonnekin seikkailuihin tänään. :) Ennen retkien kehittämistä kuitenkin muutama tunnelmakuva Kuopion ”viikonloppu” reissulta. Kesätyöläisen lomapäivät harvoin sattuvat viikonlopulle, mutta onneksi emme ole pulman kanssa yksin. Ihanat ystävät tarjosivat vieraille mitä parhaimmat lomapäivät Savon sydämessä! Meillä oli kuulkaas kukko ja kaikki!! :)
Miehet pääsivät kalalle ja naiset kaupoille. Yhdessä saunottiin, pelailtiin ja juteltiin kesän kuulumiset. Perjantaina ehdittiin poiketa ihanalla Pikku Pietarin torikujalla ja haukata ne oikeat Hanna Partasen lihapiirakatkin (vaikka nopsina tyttöinä me rouvat oltiin yhdet kyllä jo syöty torstaina..). Ja vaikka kuinka Lappeenranta olisi vetyineen ja atomeineen lihisten luvattumaa, täytyy myöntää, että koskaan en ole noiden savonpiirakoiden veroisia syönyt! 4 kommenttia:

 1. Piirakat näyttävät niin herkullisilta. Ja toinen kuva oikealla ylhäällä on ihana ja tietysti tykkään sun tukasta !
  T: Leena täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinpa lähettää teille noita piirakoita postissa!! Uskon kuitenkin, että niiden kilometrien jälkeen eivät edes Hanna Partasen lihikset olisi hääppöisiä :) Terkkuja pojille!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kiitos vaan itsellenne. Ollaan kovasti kaikille kehuttu miten huippuja vieraita meillä olikaan kylässä. :) Ihana kuva susta teekupin kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme kovin harjaantuneita ja sisäsiistejä vierailijoita ;) Ja teekuppikuvasta kiitokset kuvaajalle :) Tsemppiä leirille!!

   Poista