8. heinäkuuta 2012

Yksi sotku?


Ollaan itse asiassa saatu tietää jo reilu viikko sitten, että syksyn asuntokuviot ovat kunnossa. Unohdin jotenkin vain täällä hehkuttaa asiaa! En nyt lähde tässä syvällisesti analysoimaan miten hanurista paikkakuntamme opiskelija-asuntosäätiön toiminta on, tyydyn nyt vain toteamaan, että aivan turha on kuvitella kotia saavan tuolta nätisti jonottamalla ja vuoroaan odottamalla. Meitä onnisti kuitenkin tällä kerralla! Paperilla näytämme opiskelijapariskunnalta, joka muuttaa kaupunkiin Etelä-Karjalasta, joten koti löytyi tällä kerralla meille ”ulkopaikkakuntalaisille” lähes kivuttomasti. Lehti-ilmoituksia ei tällä kerralla tarvittu lainkaan. Onni sinänsä, sillä asuntojen ja ilmoitusten perässä juokseminen töiden ja välimatkan takia olisi vähintäänkin hankalaa.

Jotain jännitystä tässäkin projektissa kuitenkin on, sillä uudesta asunnosta emme ole nähneet kuin pohjapiirroksen. Onneksi olemme kuitenkin käyneet samassa talossa ystävien luona kylässä, joten joku kuvitelma pinnoista ja talosta jo on. Pohjaratkaisultaan asunto on ihan ok: kaksi makkaria ja tupakeittiö. Ongelmaksi varmasti muodostuu tuo eteis-keittiö-ruokailu-oleskelu –tila, joka on kokonaan yhtenäinen tila. Millainen ruokapöytä? Miten jakaa tilaa? Minne kaikki kengät ja takit? 

Niin, mikään sisustusblogihan tämä ei ole, mutta tässä jos jossain on mielestäni arjenmakuinen pulma! Mitä ihmettä tehdä "opiskelija-asunnonharmaille" pinnoille, kun niiden toivoisi olevan helpot valkoiset tai vaikka reippaan oranssit?  Kuinka paljon ruokapöydän ja seinän väliin jätetään tilaa? Ja millaiset verhot laitetaan ikkunaan, joka muistuttaa enemmän kajuutan kuin keittiönikkunaa!!?  Inspiraatio-/paniikkikuvat Sköna Hem

2 kommenttia:

  1. Missämissä?! Tahdon tietää, mihin tuun kyläilemään loppukesästä :D Vois soitella joku ilta, kunhan oon selvinny töitten aloituskriisistä tähän matkan päälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jaan infoo sit tarkemmin vaik puhelimessa. Ollaan ens viikko leirillä, mut soitellaan vaik sen jälkeen sit! :) Niin ja tervetuloa vaan!!

      Poista