24. tammikuuta 2012

Ystävyyden maljaOlen pohtinut paljon ystävyyttä viimepäivinä: miten tärkeitä omat ihmiset ovat, miten korvaamatonta ja ainutlaatuista aika ystävien kanssa on, miten vaikeaa on saada aikuisena uusia ystäviä ja miten onnekas olenkaan omistaessani lukuisia minulla maailman tärkeimpiä ihmisiä.

Viikonloppuna juhlimme erään maailman ihanimman naisen polttareita. Juhlallisuuksien ideointi ja järjestäminen on mukavaa, mutta aina kaikkein upeinta on nähdä sankarittaren nauttivan päivästään. Tälläkin kerralla taisimme onnistua! Tuttujen ihmisten lisäksi pääsin viikonloppuna tutustumaan myös uusiin ihmisiin. Mikäpäs olisikaan sen parempaa kuin tavata vanhaa rakasta ystävää pitkästä aikaa, viettää laatuaikaa hyvässä seurassa ja kaiken kukkuraksi saada monta hyvää uutta ystävää. Olen onnekas nainen!

Ohjelma järjestettiin Tampereella. Ystäväni oli pyytänyt meiltä polttareihin paljon yhdessä oloa ja poreilevaa juomaa. Tällä kerralla emme varanneet mitään mökkiä juhlia varten, vaan majoituimme ihanaan tamperelaiskotiin. Siskonpedissä on tunnelmaa! Yhdessä käytiin savipajalla loihtimassa rakkaudenmaljoja, syömässä ulkona ja hemmottelemassa tulevaa morsianta. Kaiken kyllä kruunasivat upeat ”talon emännän” loihtimat drinkit ja yhdessä koottu upea aamiaisbrunssi. 
 Perjantai illan iltapalana blinejä, ihania tuorejuusto-kinkkurullia, hedelmäistä halloum-kanasalaattia ja pähkinöillä, karpaloilla ja parmesaanilla höystettyä salaattia. Jälkiruokana raparperi-omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta.
 Lauantainan lounastettiin 2h+k:ssa. Söinpä sitten pääni kokoisen parilaleivän!
 
Lauantaina illastettiin The Grill ravintolassa. Kiva paikka ja hyvää ruokaa, mutta niin kuin tuohon aikaan missä vain keskustan ravintolassa - meteli oli turhan kova. 

Jos haluat joskus kokeilla Tampereella jotain uutta harrastusta, vaikka ystävä porukalla, suosittelen ehdottomasti ottamaan yhteyttä Vehmaisten savipajaan! Uskomattoman kiva ”savimies” hurmasi koiransa kanssa meidät kaikki! Nytpäs tiedän senkin mistä savi oikein tulee… Vehmaisten savipajaan pääsee kurkkimaan täältä


Kuvassa tuleva morsian työstää rakkaudenmaljaansa dreijaamalla. Ja tässä minun "perinteisellä makkaratekniikallani" luoma tuhkakuppia muistuttava hörpäytyskulho :D

Viikonloppu oli kerrassaan mahtava. Sunnuntaina paluumatka junassa menikin nauramisesta jumiutuneita kasvolihaksia hieroessa. Taisi koko naislauma pistää parastaan! Onneksi muutaman viikon päästä juhlitaan ja nähdään taas.

Ps. Koska kaikilta juhlijoilta en tajunnut kysyä lupaa, ja koska vasta oman kameran kuvat oli käytössä, seikkailee näissä kuvissa vain tuleva morsian. :)
2 kommenttia:

  1. Oon vieläkin ihan fiiliksissä, ai että, mikä päivä :). Kiitos vielä, oot sie vaa nii uppee! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi! Ilman sua ei olis ollut koko juhlia :)

    VastaaPoista