6. tammikuuta 2012

Yllätetty


Ihanaa pyhäiltaa! Meillä vietetään rentoiluviikonloppua, vaikka kovasti olin suunnitellut tekeväni vapaapäivätkin gradua. Pah. Ehkä nyt vain on parasta kerätä ainakin tänään voimia tuleviin viikkoihin. Katsotaan miten hommat huomenna maistuvat, kun tänään ollaan lepäilty kunnolla. Iltapäivällä jo ehdin laatia meille siivous- ja säätölistaa, mutta lopulta Simon opit voittivat. Ehkä tänään on tosiaan parasta vain lököillä!

Minä vanhennun ensi viikolla taas yhdellä vuodella. Ikäkriisi puskee kovasti päälle. Kohta sitä ollaan kolmekymppisiä ja sitten eläkkeellä… Joulun jälkeen, pakatessani kaikkia lahjoja ja tavaroita autoomme, kielsin syntymäpäivälahjojen ostamisen omalta väeltä. Sain niin monta ihanaa joulupakettia, että niistä riittää kyllä syntymäpäivälahjoiksikin! Ihmetys olikin eilen suuri, kun postin mukana oli tupsahtanut minulle kaksi erikoista pakettia.  Sukulaiset ovat päättäneet joukolla piristää ”vanhusta”!

Ette kyllä arvaa mistä sain eilen näin ihastuttavan paketin! Kuoren sisältä paljastui herkkuja ja paljon kaivatut lapaset. Juuri sellaiset ihanan lämpöiset ja pehmoiset mummun kutomat vantut! Ja kuten arvata saattaa, näissä lapasissa myös vuori on uskomattoman kaunis. Mummulan väki se on ihmeellistä sakkia!

Olo on kuin toista joulua viettäisi. Sattumaako, ehkä, että yllätettynä muistamisesta availen lahjoja juuri loppiaisen kynnyksellä. Loppiaisenahan varhainen kristikunta juhli joulua, Jeesuksen syntymäjuhlaa. Tämä
”itämaan tietäjä” lähtee nyt keittämään ison kupin teetä ja herättelemään Simon päiväunilta. Ehkä sen jälkeen onkin aika kerätä joulutavarat talteen odottamaan seuraavaa joulua.

Ja muistutan vielä kaikkia: ei enää paketteja! Elämä teidän kanssanne on paras lahja! Ihanaa loppiaista!Huomenna saatte nähdä mitä siitä toisesta postin tuomasta paketista kuoriutui…


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti