3. joulukuuta 2011

Uudet ystävykset


Valo. Koko kristikunta on hiljentynyt odottamaan pimeyden voittavaa valoa. Tänään, kuin pienenä adventtilahjana, meille saapui uusi valontuoja.

Lamppu. Meillä on puhuttu sen puutteesta jo kuukausia. Olohuoneemme on valtavan pimeä, ja talvella valo ehtii vain käväistä siellä. Eilen koettiin erään supermarketin valaisinosastolla jopa napakkaa sananvaihtoa uuden valonlähteen hankinnasta. Lopulta päästiin yksimielisyyteen siitä, että suuntaamme aamulla vanhantavaranliikkeeseen etsimään uutta ystävää kotiimme.

Mitä ihania tavaroita se paikka olikaan pullollaan! Harmittaa, että siinä innostuksessa en tietenkään tajunnut kuvata kaikkia parittomia kahvikuppeja ja rottinkituoleja. No, mutta tässä kuitenkin muutamia kuvia niistä ihanista tavaroista, jotka saimme sieltä kotiin asti. Jalkalampun lisäksi ostimme vanhan ja vähän huonossa kunnossa olevan pienen lipaston eteiseen. Siitä tulee meidän kenkä- ja villasukkakaappimme! Ehkä asiantuntijoiden opastuksella uskallamme tehdä siihen pientä pintahuoltoa.
Muuten päivä onkin mennyt tuntisuunnitelmia tehden. Hyvää harjoitusta gradua varten tämä ainainen koneella istuminen. Joulukorttimateriaalit ja glögiä ostettiin kaupungilta, joten eipä sitä tiedä millainen korttitehdas täällä vielä pyöräytetään käyntiin.

7 kommenttia:

 1. Oi oi! Ihania uusia ystäviä! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin! :) Tarvitaan varmaan jotain pikku vinkkejä Peteltä tuon kaapin reeraukseen.

  VastaaPoista
 3. Onnistuu kuulemma. Pitää tulla tsekkaamaan kaappi ihan livenä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Halutaan nähdä teidänkin uudesta kodista kuvia!! :)

  VastaaPoista
 5. missä paikassa kävitte?? ihanat tavarat!

  Jarna

  VastaaPoista
 6. Jukan antiikista löydettiin. Siellä olis ollut vaikka mitä ihanaa, jos kukkaro olis vaan kestänyt. :)

  VastaaPoista