1. joulukuuta 2011

Kiirettä


On ensimmäinen päivä joulukuuta. Ja minä sain tänään ensimmäisen kokonaisen seiskaluokan jaksoni kasaan! Päivä menikin rattoisasti kokeita tarkistaessa, tukiopetussuunnitelmia pohtiessa ja tulevia tunteja ja kokeita suunnitellessa. Kuvittelin, että 5.12. sanoisin oppilaille, koululle ja työkavereille moro ja siirtyisin Kalevi Toiviaisen kanssa johonkin kirjaston nurkkaan. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että töitä olisi vielä ainakin viikko tiedossa. Mukavat ja rennot yläkoulun tunnit vaihtuvat neljään lukioryhmään. Eipäs meille taida vieläkään tulla niitä jouluverhoja… Simo on kyllä ihanasti luvannut auttaa joulujutuissa ja korttipajakin pystytetään viikonloppuna totutusti yhdessä kasaan, joten eiköhän tässä saada sekä oppitunnit pulkkaan että kortit postiin.

Odotan kovasti viikonloppua. Ehkä silloin saisin otettua jotain järkeviä kuvia myös päiväsaikaan. Omien aikataulujen takia kuvata, kun ehtii nykyisin vain aikaisin aamusta tai myöhään illasta. Jos viikonloppuna tehtäisiin vaikka jotain muutakin kuin vain tuntisuunnitelmia.. :) Ja jotta ei nyt jää vääränlainen kuva työni kuormittavuudesta ja vapaa-aikani olemattomuudesta, täytyy muistuttaa, että olen minä tällä viikolla ehtinyt myös tehdä yhden muuton, käydä kahvilla ja kreikan luennoilla sekä tavata ystäviä ja lukea kirjoja. Että ei huolta!

Ja joulua olemme saaneet laitettua adventtikynttelikön ja kynttilöiden verran. Toukokuisen hääkynttilät on mukava polttaa loppuun näin pimeinä iltoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti