27. joulukuuta 2011

Myrskyn merkkinäUlkona myrskyää, mutta sisällä on lämmintä ja valoisaa. Kelit ovat olleet kamalia. Me olemme selvinneet hyvin istumalla sisällä ja nauttimalla kodin lämmöstä, kun ulos ei olla oikein päästy. Sähkö ovat katkenneet vain kerran ja mitään vahinkoja ei ole sattunut. Täällä myrskyrintaman reunalla olemme kuitenkin surreet kovasti läheisiä, jotka ovat joutuneet katkaisemaan rauhallisten juhlapyhiensä vieton ja kaivamaan moottorisahat esille. Tällainen joulu tänä vuonna!


Tänä jouluna olen moneen kertaan pohtinut sitä kuinka joulun juhlan oikeasti tekevät ihmiset ja itse sanoma eivät laatikosta kaivetut joulukoristeet tai pihalle satanut lumi. (Vaikka, pakko myöntää, jotkin koristeet ja lumikinokset ovat kyllä tiukasti minun top5 joulun tuojat listallani…) Eilen saatiin koko perhe ja lopullinen jouluntunnelma vihdoin kasaan, kun Simo ja Heidi tulivat viettämään joulua tänne. Uusi joulu saapui taloon, kun yhdessä availtiin viimeisiä lahjoja ja vaihdettiin kuulumisia. Joulun viimeisetkin palaset ovat nyt paikoillaan. Vanhoja kavereita tuli vielä illaksi pelaamaan ja päivä venyi myöhään yöhön.


Suuret suunnitelmani olla murehtimatta ja säätämättä mitään joululoman aikana ovat tänään rakoilleet, kun olen sortunut jo murehtimaan tulevan haasteita ja tehtäviä. Huomenna aion kuitenkin tehdä parannuksen ja keskittyä vain rentoilemaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti