10. joulukuuta 2011

Lauantain tunnelmaa

Herätyskelloon ei ole kurja herätä niinä aamuina jolloin tietää ohjelmassa olevan jotain mukavaa. Simo jäi vielä nukkumaan, kun minä jo kömmin keittiöön ja koneelle. Tänään en valmistele töitä!

Kakkujen pakkailu ja aamufiilistely sujuivat niin rennosti ja nautiskellen, että lopulta meinasin myöhästyä päivän ensimmäisestä tapaamisesta. Luvassa oli siis myyjäistunnelmia! Ainejärjestöllämme on kummipäiväkoti Afrikassa, jota kuukausittain avustamme. Lähetysmyyjäiset ovat olleen meille perinteinen tapa kerätä avustusvaroja. Tänään olin mukana viimeistä kertaa millään tavalla vastuunkantajan roolissa. Uudet aktiivit jatkavat tästä eteenpäin kummipäiväkotitoiminnasta huolehtimista.

Lauran ja Peten kanssa kierrettiin pöydät ja bongailtiin herkkuja ja ihania käsitöitä. Erään ikäihmisten kerhon pöydästä löysin ihan hurjan suloisia nukkeja! Ei mitään liukuhihna tavaraa. Tuollaisen meripojan voisin minäkin ottaa kotiin!

Kaupungilta löysin muutamia joulujuttuja ja pääsinpä jopa hoitamaan Oulusta asti saamaani arvokasta luottamustehtävää. ;) Ennen kotiin lähtöä oli mukavaa käydä vielä yhdessä kahvilla ja teellä sekä vaihtaa ajatuksia maailman menosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti