21. joulukuuta 2011

Siivekkäitä


Viimeinen viikko on kulunut uskomattoman nopeasti. Lopetin työt koululla, hoidin viimeiset asiat Idän kaupungissa ja pakkasin tavarat autoon. Vietettiin Simon porukoilla muutama yhteinen joulunaluspäivä ja nyt junan tuomana olen jo porukoilla Pohjanmaalla. Simo tulee aaton jälkeen tänne perästä. Ja tapanina on sitten koko ”iso” perhe koossa. 

Muutamia jouluvalmisteluja ehdittiin tehdä jo kotona ennen reissuun lähtemistä. Pikkuinen oma joulukuusi, piparkakkutalo ja asunnon suurempi koristelu jäivät kuitenkin meidän työ- ja tenttikiireiden vuoksi tänä vuonna tekemättä. Jotain kuitenkin ehdittiin puuhata joulun eteen! Postiin lennätettiin persoonallinen parvi punatulkkuja ilahduttamaan sukulaisia ja ystäviä. Toivottavasti saapuvat perille!

Nyt kiire ja stressi saa helpottaa. Kävin Mikkelissä maanantaina kuvaamassa gradua varten vielä hieman lisää materiaalia. Tuo iso projekti saadaan toivottavasti päätökseen kevään aikana. Nyt kuitenkin vietän lomaa, lueskelen vain vähän kreikkaa ja paljon hyviä kirjoja. Kotipaikan kirjasto tarjoili jälleen sylillisen herkkuja, joihin pääsen käsiksi toivottavasti vielä tänä iltana.Nyt kuitenkin piparien paistoon!

Ps. Viimeisessä kuvassa odottelevat nuorimmat matkalaiset lähtöä reissuun :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti