18. lokakuuta 2012

rosoista ja rentoaMinusta on ihanaa, kun meillä käy vieraita! Oma koti tuntuu (keskeneräisenäkin) niin ihanalta, että tänne mielellään kutsuu väkeä kyläilemään. Joku pyörähtää vain kahvilla ja toinen taas jää useaksi yöksi. Porukat lähtivät tiistaina, tänään kävi pitkänmatkan ystävä kahvilla ja toinen heitti juuri laukkunsa ovensuusta sisään. Huomenna nähdään vielä yhden lomalaisen kanssa. Ensi viikolla on vuorossa kreikkalaiset vaihtarit ja Suomi-ilta, oma velikin tulee tenttireissulle ja loppuviikosta kokoontuu ehkä jopa serkusten tiimi. Toki kahden on ihanaa olla, mutta en pidä pahana sitä, että näiden seinien sisällä viihtyy meidän lisäksemme muutkin.

Eilen leikin kodinhengetärtä ja yritin pitää loma-ahdistuksen loitolla. Siivoilin, hoidin juoksevia asioita ja laitoin ruokaa. Kaupungilta ostin äidin tuomien callunoiden kaveriksi vielä kaksi vähän lyhempää. Eipä ole ”parvekekukkanen” ainakaan liian sliipattu! Kiitos ystäville, joilta ruukku saatiin lainaan. Mukavan rosoista tunnelmaa sekä purkin sisä- että ulkopinnoilla.

Toivoisin, että meilläkin olisi olo tuollaista rosoista ja rentoa!

3 kommenttia:

  1. Kokemuksesta voin sanoa, että teidän luonanne todella viihtyy. Seuraavia reissuja odotellessa. ;)

    VastaaPoista
  2. Mihin sä sen kahvin niissä tarjoiluissa olit piilottanut? ;) Mutta todellakin on aina kiva käydä :) Enkä mä ainakaan oikeesti olis huomannu parvekekukassa mitään huomautettavaa, jos et ite olis valittanut siitä. Eli se on aivan hyvä!

    VastaaPoista