7. marraskuuta 2013

samat kuviot


Olen hypistellyt ja fiilistellyt viime viikolla saapuneen paketin sisältöä ihan tolkuttomasti. Jokainen kahvivieras on nähnyt pojan uuden ”lämpökerraston” ja poikkeuksetta osallistunut myös lämmikkeiden ylistykseen! Oi, mummu!!

Kesällä mummuni totesi, että voisi tehdä pienelle pojalle jotain, jos vain osaisi. Mummuni taidonnäytteistä voisi tehdä oman blogin, joten uskoni hänen kyvykkyyteensä tehdä ”jotain” oli aika suuri. Syksyn tullen keksin, että meillä tarvitaan ehdottomasti jotain villaista asua, kun äitiyspakkauksen villapukuun ei mies mahdu sitten millään.. Mummu pisti pikkuisen silmukkaa puikolle ja tällaista sieltä tuli! Eikö olekin ihan hurjan ihanat! Ja kaikkein ihaninta on, että pojan villatakissa on ihka sama kuvio kuin pappani vanhassa puserossa. En kestä! Ja mitkä kaulukset <3

Koska meillä sisällä ei tunnu riittävän valo kuvaamiseen millään, ja koska unisekavuustila tuntuu jatkuvan pojan kanssa edelleen, en vielä saanut asua kuvattua mallin päällä. Toivottavasti iloiset poseeraukset löytyvät täältä jo huomenna. Nyt minä nostan jalat seinälle ja toivon, että miekkonen nukkuisi vielä hetken..

9 kommenttia:

 1. Housut on etukäteen testattu, hyvin istui ainakin meillä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siis myös Matille avusta!! :) Pojathan ovat sitten melkein nähneet toisensa ;) Terkkuja täältä kovasti teillepäin!

   Poista
 2. Ihana mummu teillä onnekkaat :)

  H&E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla pitäisi olla sellainen mummu kuin meillä <3

   Poista
 3. Aivan mielettomät!! -A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Jos tollaiset pöksyt saisi jostain äitienkin koossa!!?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Täytyy käyttää huolella ja rakkaudella, että säilyy vielä omille lapsenlapsillekin ;)

   Poista
  2. Tai laittaa malli ylös, että osaat tulevaisuudessa neuloa samanlaiset niille lapsenlapsille ;)

   Poista