18. lokakuuta 2011

Suklaata!


Joskus sitä ymmärtää olevansa jo niin vanhan ja asuneensa jo niin monta vuotta poissa kotoa, että saapuessa tukka likaisena, väsyneenä ja nälkäisenä vanhempiensa oven taakse, tekisi mieli ojentaa äidille jotain muutakin kuin pussillinen likaista pyykkiä. Lahjojen keksiminen on sitä paitsi minusta mukavaa! Ja valehtelematta pitkän matkan jälkeen on huomattavasti mukavampaa rojahtaa sängylle ja sulkea silmät, kun vanhemmat pörräävät innoissaan tuomisen kimpussa eivätkä ahdistele rakasta lastaan heti tuhannella kysymyksellä. Tähän kaikkeen olemme keksineet mitä mainioimman kukkapuskankorvikkeen - tee-se-itse-raakasuklaa-pakkauksen!

Simon kanssa päätimme jättää tuliaisten hankkimisen poikkeuksellisesti matkalle. Tai siis minä alistuin kohtalooni, kun aikaa ei enää perjantaina ollut etsi lahjaa kotikaupungista. Varkaudesta pongasimme pienen ja kotoisan luomu/lähi/kulttuurikaupan. Hyllyltä mukaan suklaantekopakkaus ja rennolta myyjältä sekä suklaamaistiaiset että ohjeet namien tekoon. Pakkauksen avulla saisimme kuulemma hyvin vietettyä reilun puolituntisen hupaisasti yhdessä touhuten ja seuraavalle päivälle jäisi vielä herkkujen maisteluakin.Nämä herkut on syöty nopeammin kuin ruusupuska ehtii lakastua, mutta yhdessä tekemisen riemu ei helposti unohdu. Terveellistä ja herkullista!

1 kommentti:

  1. Hyvin toimii ja hyvältä näyttää! :) Onpa kiva että tänne pääsi vihdoin kylään. Hauska idea tuo raakasuklaa tuliainen. :)

    VastaaPoista