19. helmikuuta 2012

Muskottipähkinä ja muutama muu


Meillä on mukava viikonloppu kohta takanapäin! Olemme ehtineet urheilla, viettää aikaa yhdessä ja nähdä ystäviä. Ystävät ovat elämän suola – vai mitä olette mieltä? :)
Mikä mahtava vahinko aasinsilta tästä kehkeytyikään: Suolasta suoraan mausteisiin! Meillä on ollut keittiössä jo pitkään eräänlainen kaaostila käynnissä. Simo laittaa paljon ruokaa ja on innostunut kovasti kokeilemaan erilaisia uusia mausteita. Taloudessamme ei kuitenkaan ole ollut minkäänlaista järkevää mausteiden säilömiseen tarkoitettua järjestelmää. Kumpikin vuorollaan olemme tarjonneet ja torjuneet erilaisia esitettyjä uusia ratkaisuja. Eilen se sitten löytyi! Simo oli muuttamassa erästä ystävää uuteen asuntoon ja kantoi siltä reissulta mukanaan meille maustehyllyn – hyllyn, joka läpäisi kummankin vaatimukset. 



Paljon jäi vielä mausteita tämän hyllykön ulkopuolellekin, mutta ne kovimmassa käytössä olevat on nyt ainakin saatu kivasti esille. Googlen kuvahakua apuna käyttäen piirtelin aamun kuvia, jotka Simo kiinnitti decoupage-lakalla minun hikoillessa illalla pumpissa. Meille kelpaa! 

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään. Sopii kyllä meille tosi kivasti! Testattiin muuten eilen jo yhtä herkkua "alkuruokaa" ;)

    VastaaPoista