21. helmikuuta 2012

Laskiaistiistai



Huomenta ja ihanaa laskiaistiistaita!

Pulkkamäkeen en tänään pääse ja hernekeittokin taitaa jäädä välistä. Harmi. Pääsiäinen on vuoden suosikki juhlani (tai ainakin se kilpailee kovin ykköspaikasta joulun kanssa) ja siihen valmistautuminen on monella tavalla antoisaa. Jouluun liittyvä stressi, hässäkkä ja säätö eivät onneksi tavoita pääsiäistä. Hiljentyminen, juhlan odotus ja yhteinen aika perheen kanssa ovat jo nyt paaston kynnyksellä mielessä. 

Paastoilla voi monella tavalla. Ekopaasto-sivusto tarjoaa hyviä ja jokaiseen arkeen sopivia vinkkejä paastoamiseen.  Käykää kurkkimassa :) Sivustolla voit testata millainen paastoaja olet ja tutustua muun muassa siihen miten piispa Irja Askola, professori Esko Valtaoja tai kirjailija Kaari Utrio paastoavat. 



Ekopaastokampanja on Suomen evankelisluterilaisen kirkon, Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) ja Suomen Ekumeenisen Neuvoston (SEN) yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on edistää ekologista elämäntapaa ja pääsiäisenajan paastoa. Kampanja on toteutettu osana Suomen evankelisluterilaisen kirkon Pyhä-painopistettä (2010-2012).

Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti